donderdag 6 juni 2019

Het is al donderdag !

Het ontwaken is al veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel moeizamer ! We maken alle kinderen wakker met een leuk muziekje om 7u45 en dat is voor velen nog te vroeg hoor. Ik denk dat er een weekendje slapen op het programma staat.
We doen sportkledij aan, lopen onze toerkes om wakker te worden en genieten van ons ontbijt.
Daarna leest juf alle opmerkingen voor van de blog en wat is het toch fijn om nieuws van het thuisfront te horen.
Daarna een specialleke : want Lyana is vandaag 11 jaar.  Een zoen, een knuffel, een wafel, een chacha, een liedje, een fijn en warm moment.
Deze voormiddag staat er voor groep 1 baseball en boogschieten op het programma, groep 2 gaat op toer met de mountainbike heuvel op, heuvel af in de bossen.








































































3 opmerkingen:

Oma zei

Amaai JULLIE zien er allemaal goed uit blozende kaakjes nog 1 dag genieten he en gelukkig is er maandag pinksteren verlend week-end iedereen maar ik denk vooral de juffen zal zich goed kunnen uitrusten was voor de juffen ook vermoeiend maar alvast Grote mercikes voor de goede zorgen en organisatie's dikke PROFICIAT oma camilletje 👄💋👄💋👄💙💚💛

Mamie van Celeste zei

Celeste het is alweer de voorlaatste dag nog 1 keer slapen. We zijn heel fier op jou dat je kan mountainbiken in de bossen, volgende keer kan je mee met opa. Ha ha ha... Ook een dikke proficiat aan het leiders team de rust zal ook welkom zijn in het weekend . Geniet nog van jullie feestje vanavond en tot morgen, we kijken er naar uit dikke zoen mamie en opa

Shannon zei

Dag straffe mannen en vrouwen
Lang leve de jarige!!!

Drie maal in de roos schieten Kylian, dit is waarschijnlijk door je twee boterhammen bij het ontbijt.

Voelen jullie zich daar snel thuis daar? Hoe lukt het met het dansje Ines? En jij Andreas, ga jij ook dansen? En we hopen dat Luca zeer mooi zal zingen deze avond.

Na de middag was er ook hier een verrassing! Pannenkoeken voor iedereen. Dit was smullen.

Nu mag ik mee naar het speelplein van de koude keuken maar eerst nog wat helpen bij het fietsen.

Ik verlang naar jullie.

Tot morgen
Shannon en Juf Rita